Vi tilbyder

Det tilbyder vi

Vi er i stand til at udfører en lang række forskellige håndværkeropgaver. Det vil sige, at vores kompetencer rækker dækker over en bred vifte af forskellige typer projekter og opgaver. Helt konkret foretager vi alt fra gennemrenoveringer af ældre boliger til nybyggelses- eller tilbygingsprojekter. Ligegyldigt hvilken type håndværksmæssig opgave, du har i tankerne, kan du kontakte os, og vil vi forsøge at imødekomme dine ønsker bedst muligt.

Håndværkerarbejde udefra og ind

Vi ynder at sige, at vi laver håndværkerarbejde udefra og ind, hvilket betyder at vi både beskæftiger os med indre og ydre arbejde på boliger. Selvom vi favner bredt, er vores hovedfokus altid at lave kvalitetsarbejde uanset hvilken type opgave, vi bliver stillet. Det er muligt for os at udføre en så bred vifte af opgaver, uden at gå på kompromis med kvalitet, fordi vi samlet set har en meget bred erfaring. Desuden gør vores favorable priser sig gældende ligegyldigt, hvilken type opgave du skal have hjælp til.
 

Tilbygning, ombygning og renovation

Vi kan tage hånd om alt fra ombygning, tilbygning og diverse renovationer. Der er ikke en opgave, der er for stor eller lille til os, og derfor klare vi gerne større ombygninger, nybyggelse eller eventuelle tilbygninger til boligen. Kontakt os og få et samlet tilbud på alt det, der skal laves i forbindelse med byggeprojektet. Vi giver desuden rådgivning i hele processen og giver idéer, forslag og gode råd, der sikrer, at byggeprojektet forløbet så gnidningsfrit som muligt. Du kan således betragte os som en samarbejdspartner, du løbende kan konsulterer for råd og planlægning.Har du et større eller mindre renoveringsprojekt, står vi ligeledes klar til at hjælpe. Hvad end der er tale om en mindre renovation af et enkelt rum eller en gennemrenovering af alle boligens værelser, står vi klar til at hjælpe og kan som nævnt altid tilbyde en favorabel samlet pris, for de opgaver du skal have klaret.

Vi gør en stor dyd ud af at være en del af hele processen, når du skal istandsætte eller bygge nyt. På den måde kommer det til at gå langt hurtigere og nemmere for dig, når det skal planlægges, hvilke dele af projektet, vi skal varetage.