Profil af Runge Tagdækning

Et stærkt håndværkerteam, der garanterer kvalitetsservice

Vi er et fasttømret team af håndværkere, der har et stærkt sammenhold. Teamet består af både nyuddannede og lærlinge samt en række erfarne håndværkere, der har været i branchen i flere år. Det mener vi sikrer solidt team, der har rig mulighed for at trække på hinandens erfaringer og stærke sider, hvilket er en vigtigt garant for, at vi altid leverer arbejde af højeste kvalitet. Vores mangeårige erfaring betyder desuden, at vi har en bred kollektiv viden, der kommer dig til gode, når vi skal hjælpe dig med bygge- og renoveringsprojekter.

Firmaprofil af Runge Tagdækning

Tagdækker Jesper Runge har arbejdet med tagpap og tagdækning i over 25 år.  Det giver en solid erfaring med alle salgs opgaver i faget. Kvalitet og godt håndværk med garanti.  Vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris.

Et stærkt team

Vi har et stærkt team af håndværkere, der er gode til at samarbejde om at give kunden den bedst mulige behandling og de stærkeste håndværksmæssige løsninger. Teamets gode sammenhold er desuden nødvendigt i skabelsen en god arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Dette sikrer blandt andet, at vores håndværkere altid møder dig med et smil og godt humør, når vi skal klare de byggeprojekter, du har i hjemmet. Generelt er vores solide team, der dagligt sparre med hinanden, en vigtigt grund til, at vi kan leverer en stærk service og kvalitetshåndværk, som vores kunder altid er tilfredse med.

Mange års erfaring gives videre til nyuddannede håndværkere

Vi er ikke kun et stærkt team, men også en divers stab bestående af håndværkere og lærlinge i alle aldre. Det betyder også, at vi har stort fokus på at videregive den store viden og erfaring, som de af vores håndværkere, der har været længe i faget, besidder. De tager de lærlinge under deres vinger og agerer mentor for dem, hvilket sikrer, at fagets vigtige grundsten videregives. Omvendt nyder de mere erfarne godt af den energi og de friske indspark, som de yngre håndværkere har med sig. Derfor er vores team karakteriseret ved en stærk dynamik, hvor nye teknikker og gamle håndværkstraditioner spiller godt sammen i det daglige arbejde. Denne dynamik kommer i den grad kunderne til gode, da det sikrer, at det håndværksarbejde, vi leverer altid er af højeste kvalitet og et produkt af firmaet samlede viden og evner.

Vi har alt til faget

Vi er et håndværkerfirma, der gør en stor dyd ud af at have alt til faget. Det betyder, at vi er indehaver af de nyeste maskiner og solidt kvalitetsudstyr, hvilket sikrer, at vi kan leverer godt håndværksarbejde uanset opgaven. For en håndværker er gode redskaber kort sagt altafgørende, og derfor går vi hos os aldrig ned på udstyr. Generelt sørger vi for altid at holde os opdateret på de nyeste teknikker, procedure, maskiner og redskaber inden for håndværkerfaget. Det mener vi, er din garant for, at vi laver arbejdet korrekt og til tiden, hvilket mindsker risikoen for at problemer og forsinkelser opstår undervejs.