tagdækker på vestsjælland

Runge Tagdækning

Vi har 27 års erfaring med tagrenovering og isolering af tage, og vi er stolte af at kunne tilbyde kvalitetsbevidst håndværk ved både små og store opgaver.

27 års erfaring på taget

Vores tagdækker tilbyder professionelt kvalitetshåndværk

Ved valg af en tagdækker er det afgørende at finde en partner med både erfaring og ekspertise. Hos Runge Tagdækning leverer vi professionelt håndværk, hvor kvalitet og holdbarhed er i centrum.

Vores firma består af erfarne tagdækkere, der sikrer at alle projekter fuldføres med største omhu og præcision. Vores firma holder til i Asnæs og betjener også kunder i og omkring Holbæk og Kalundborg.

din foretrukne tagdækker

Reparation og vedligeholdelse

​Som din foretrukne tagdækker, tilbyder vi en bred vifte af ydelser fra nye tagprojekter til reparationer og vedligeholdelse. Vi anvender kun de bedste materialer og nyeste teknikker for at sikre, at dit tag ikke kun ser godt ud, men også holder i mange år. Vores fokus på skræddersyede løsninger betyder, at vi altid arbejder tæt sammen med dig for at imødekomme dine ønsker.

​Solid viden inden for branchen qua mange års erfaring

Konkurrencedygtige priser og høj kvalitet

Tilpassede løsninger der sikrer din tilfredshed

Hvad koster dit tag?

Kontakt vores tagdækker for et uforpligtende tilbud

​Er du klar til at forbedre dit tag med en erfaren tagdækker? Kontakt Runge Tagdækning i dag, og lad os hjælpe dig med at realisere dit næste projekt.

Uanset omfang eller type af tagdækningsopgave, står vi klar til at levere professionelt arbejde til tiden og inden for budgettet.

Kontakt os

Runge Tagdækning

Solsortevej 8, 4550 Asnæs

CVR-nummer: 43782851

Ring til os i dag på tlf.:​

Eller kontakt os på mail:

rungetagdaekning@gmail.com

27 år på taget

Vores mangeårige erfaring er din sikkerhed for at vi altid leverer kvalitetsløsninger, ligegyldigt om der er tale om tagarbejde, renovering eller nybyggeri.

Af samme grund har vi alle typer udstyr og maskiner der er nødvendige, for at kunne klare netop din opgave. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.